ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 

Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και προκειμένου να συμβάλλει στην κατάρτιση των μελών του, προγραμματίζει τη διοργάνωση θεματικών σεμιναρίων για Δασολόγους.

 

Προκειμένου να προσδιοριστούν η ακριβής ημερομηνία, ώρα και τόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων, καθώς και άλλα ζητήματα οργανωτικής φύσεως, παρακαλούνται όσοι Δασολόγοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια να στείλουν τα στοιχεία τους (Όνομα, Επώνυμο, E-mail, κινητό, Δ/νση κατοικίας) μέχρι 30 Μαρτίου 2015 στον Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος κ. Δημήτρη Τσίμπλινα (Στοιχεία Επικοινωνίας: κιν.6973982464,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Τα σεμινάρια θα είναι δωρεάν και θα υλοποιηθούν στην πόλη της Κοζάνης περί το τελευταίο 10ήμερο του Απριλίου, με εισηγητές έμπειρους Δασολόγους, με επιτυχημένη ενασχόληση στην πράξη με το αντικείμενο που εισηγούνται και θα περιλαμβάνουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 

Επαγγελματικά δικαιώματα Δασολόγων

 

Άσκηση του επαγγέλματος του Δασολόγου ως Μελετητής

 

Άσκηση του επαγγέλματος του Δασολόγου ως Εργολήπτης

 

Σύνταξη Διαχειριστικής Μελέτης

 

ArcGIS

 

AutoCAD Map

 

Ψηφιοποίηση Δασοπονικού Χάρτη

 

Φωτοερμηνεία αεροφωτογραφίας

 

Δασική οδοποιία

 

Μελέτες Αναδασώσεων - Δασικής Αναψυχής

 

Διαχείριση Υδάτων

 

Ειδική Οικολογική Αξιολόγηση

 

Δασικό κτηματολόγιο - Δασικοί χάρτες